Vakantieopvang

Elk jaar is er in de zomervakantie een gevarieerd programma met creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar. De groepen werken in de schoolvakanties met thema’s die goed aansluiten op de belevingswereld van de kinderen.

Wilt u meer informatie over vakantieopvang? Neemt u dan contact op met plaatsingsconsulente:

 

Jacqueline Guiting

0345 – 51 74 77
.

 

 

Vakantieopvang

Vakantieopvang: leuke uitstapjes en bijzondere activiteiten!  

In de vakanties is alles net even anders: sommige kinderen zijn er wel, anderen niet en dat geldt ook voor de medewerkers. Daarom kijken we in de vakanties naar de perfecte groepssamenstelling waardoor de opvang op een andere locatie kan plaatsvinden zodat we van bijvoorbeeld twee kleine groepen, één leuke gevarieerde groep kunnen maken.  

Veel tijd! 
In de vakanties bieden we een leuke en uitdagend programma aan en doen we dingen waar we tijdens schoolweken niet altijd aan toe kunnen komen. Zo kan het zijn dat er voor 4- en 5-jarigen een piraten- of ridderdag op het programma staat, dat kinderen van 6 t/m 8 jaar naar de pottenbakker gaan, of op locatie een les kinderyoga krijgen. En dat kinderen vanaf 8 jaar kunnen kiezen uit bijvoorbeeld: buikdansen, schaatsen, of voetbaltraining. Hoe leuk is dat?
Van de activiteiten in schoolvakanties wordt door de pedagogisch medewerkers een programma gemaakt. De programma's worden door de pedagogisch medewerkers in het ouderportaal gezet.

Aanmelden zomervakantieopvang
U kunt uw kind voor de vakantieopvang in de zomervakantie afzonderlijk inschrijven. Dat kan voor 1 dag, enkele dagen, een aantal weken tot maximaal 6 weken voor de opvang zijn. Elk voorjaar kunt u een aanvraag doen voor de opvang in de zomervakantie. Vanaf 2 weken voor aanvang van de zomervakantie kunt u naast inschrijven via onze website voor vakantieopvang ook rechtstreeks contact opnemen met de pedagogisch medewerkers van de geopende locaties.

Openingstijden
Tijdens de schoolvakanties zijn de locaties voor vakantieopvang geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Tot een week voorafgaand aan de gewenste dag kunt u een half uur langer opvang aanvragen, nl. tot 18.30 uur. Ook is het mogelijk om opvang aan te vragen vanaf 7.00 uur of 07.15 uur  in plaats van 8.00 uur. Lees meer.

Heeft u vragen neemt u dan contact op met plaatsingsconsulente Jacqueline Guiting, via telefoon 0345-517477 of e-mail . Of informeert u bij de pedagogisch medewerker van de groep van uw kind.          

schoolvakanties 2017-2018