Speelmiddag BSO BZS

vrijdag 9 maart 2018


Bij BSO BZS, gevestigd bij de gelijknamige voetbalvereniging in Beusichem, kunnen de kinderen na schooltijd heerlijk spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
Elke week worden er leuke activiteiten aangeboden op het gebied van sport, natuur & techniek en cultuur & creatief. Op de sportvelden wordt niet alleen gevoetbald, maar ook volleybal en knotshockey zijn populaire activiteiten. Maar ook binnen is er van alles te doen. Er wordt geknutseld, met de kapla gespeeld, maar even rustig met een boekje op de bank kan bij BSO BZS ook. Na school wil je tenslotte doen waar je zin in hebt, net als thuis. Op BSO BZS is het allemaal mogelijk, uiteraard onder begeleiding van onze enthousiaste pedagogisch medewerker.
Aan het einde van de dag is er een mogelijkheid voor de kinderen om een warme maaltijd op de BSO te eten, erg fijn voor de kinderen die bijvoorbeeld aansluitend voetbaltraining hebben.

BSO BZS is geopend op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens studiedagen en vakanties biedt SKPC de hele dag opvang voor alle basisschoolkinderen. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van harte welkom op BSO BZS!

Speelmiddag
Benieuwd naar deze leuke BSO? Op donderdag 12 april a.s. organiseert SKPC een speelmiddag bij BSO BZS.
Op deze middag is het mogelijk om uw kind (kosteloos) te laten kennismaken met deze BSO. Uw kind wordt na schooltijd opgehaald door onze ervaren pedagogisch medewerker en kan naar hartenlust komen spelen bij BSO BZS. Tijdens de speelmiddag kan uw kind meedoen aan diverse creatieve, sportieve en kookactiviteiten.
Om 17.00 uur kunt u uw kind weer ophalen. Wilt u zelf een kijkje nemen, dan bent u van harte welkom om eerder te komen en sfeer te proeven op deze locatie.

Aanmelden speelmiddag
Aanmelden voor de speelmiddag kan door een mail te sturen naar . Vermeld u bij de aanmelding de naam en leeftijd van uw kind, het telefoonnummer waarop u te bereiken bent en eventuele allergieën en/of bijzonderheden.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden!
Terug naar nieuwsoverzicht