Ouders over SKPC

Maria Lievense (BSO Idefix) - augustus 2017

Wij vinden dat er veel gemoderniseerd is, zeker qua berichtgeving, komst van het ouderportaal etc. Dat is prettig en past heel erg in de tijd van nu. En we hebben het altijd getroffen met de pedagogisch medewerkers, dus wij kijken terug op een prettige samenwerking over al die jaren.


Sharon Bons (Kinderdagverblijf Dikkie Dik) - maart 2017

Hartelijk dank voor alle goede zorgen en afhandeling. Shimène heeft een hele fijne tijd bij jullie gehad en ik kan SKPC zeker aanbevelen. Mijn complimenten voor de up to date werkzaamheden zoals het ouderportaal en het bureau die financieel meekijkt en dingen uitzoekt. Ik heb dat als zeer prettig ervaren!        


Karien Gijzel (BSO Spip en Beestenbende) - februari 2017

Ik wil hierbij een groot compliment maken richting SKPC als organisatie en haar medewerkers. Juist door het innovatieve en flexibele karakter hebben we voor SKPC gekozen. Daarnaast vind ik de pedagogisch medewerkers (ook van kinderdagverblijf Dikkie Dik) heel fijn. Zij bieden betrokken zorg en zijn de afgelopen toch moeilijke jaren binnen de kinderopvangbranche, een constante factor geweest. Ga zo door!
Contacten m.b.t. inschrijving en plaatsing zijn uitstekend verlopen. Complimenten over de professionaliteit op het servicebureau. Bovendien heel fijn dat de contracten digitaal ondertekend kunnen worden.
       


Maria van der Tol (BSO Duck Out) - juni 2016

Ik ben altijd erg tevreden geweest over de medewerkers van Duck Out. Met name Raymond en Esther waren de favoriet van mijn zoon en stiekem heb ik hen ook in mijn hart gesloten. Altijd erg betrokken en super vriendelijk. Spelletjes spelen, voetballen, kunstwerken maken, het kon allemaal. Mijn zoon en ik kijken terug op een mooie tijd!


Marian Ramaaker (kinderdagverblijf Kiekeboe) - februari 2016

Na ruim 5 jaar de kinderen vol vertrouwen en met veel plezier naar locatie Kiekeboe te hebben gebracht, hebben we gisteren helaas afscheid moeten nemen. We kijken terug op een fantastische periode met fijne leidsters. Altijd prettig contact gehad. Kinderen vonden het ook altijd leuk om er naar toe te gaan. Dat geeft je als ouder een goed gevoel. Ontzettend bedankt voor alles allemaal!


Bij de opvang van SKPC staat veiligheid, vertrouwen en kwaliteit bij alles wat we doen voorop. Wij zijn ons bewust van de bijzondere positie die we hebben. Ouders vertrouwen tenslotte hun kinderen aan onze zorgen toe en dat waarderen wij zeer. Elke nieuwe klant voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of gastouder-opvang, ontvangt daarom bij SKPC een cadeaubon.
Lees meer in onze voorwaarden.


                  

Naar het reviewformulier