Nieuws


Zomervakantieopvang 2018 : Wij gaan reizen door de tijd!

11 april 2018

Voor kinderen van 4 – 12 jaar organiseert SKPC deze zomer een ‘reis door de tijd’.
De reis begint spannend met dinosaurussen en ridders in de Middeleeuwen. We reizen mee met de handelsschepen vol met kruiden en kunst. Om vervolgens te belanden in de ‘flower-power’ tijd met veel bloemen en kleuren. Uiteraard stoppen we ook even in ons digitale tijdperk en tot slot eindigt de reis met een blik op de toekomst.
Lees meer


Samenwerking met Tuinpiraat officieel van start

6 april 2018

Met de overhandiging van de '33 dappere tuinpiraat doe-dingen' aan clustermanager Marloes Smits is de samenwerking tussen stichting Natuurspeeltuin de Tuinpiraat en SKPC officieel een feit. De overhandiging vond plaats bij de Tuinpiraat zelf, een natuurspeelplaats voor kinderen tussen 4 en 12 jaar in het gebied van ‘de Zandput’ aan de Rietveldseweg.
Lees meer


Speelmiddag BSO BZS

9 maart 2018

Bij Buitenschoolse opvang (BSO) BZS, gevestigd bij de gelijknamige voetbalvereniging in Beusichem, kunnen de kinderen na schooltijd heerlijk spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
Lees meer


Wijziging clustermanagers

28 februari 2018

Door het openen van nieuwe locaties en verhuizen van bestaande locaties hebben er wijzigingen plaatsgevonden in de aansturing van een aantal locaties.
Lees meer


BSO op Montessorischool Parijsch van start

29 december 2017

SKPC werkt al op verschillende OPO-R locaties in Culemborg en Tiel samen met de basisscholen. Binnenkort wordt aan deze samenwerking op de Montessorischool verder inhoud gaan geven.
Lees meer


Peuteropvang het Waayertje start in Tiel

14 december 2017


Lees meer


Kinderopvang in 2018

21 november 2017


Lees meer


Ouders Speel Mee Project enthousiast over taaltraining

17 oktober 2017

De pedagogisch medewerkers van het Speel Mee project begeleiden ouders in het oefenen van woordjes met de kinderen. Daarvoor gebruiken zij de taaltraining TOLK. Ook de ouders volgen deze training. De eerste certificaten hiervoor zijn voor de zomer al uitgereikt.
Lees meer


Voedingsplan SKPC

5 oktober 2017

De afgelopen maanden is er binnen SKPC veel gesproken over voeding. Een klankbordgroep Voeding bestaande uit zowel ouders als medewerkers SKPC heeft enthousiast en constructief gewerkt aan een concept Voedingsplan.
Lees meer


Leden oudercommissie Kiekeboe/Jolie gezocht

21 september 2017


Lees meer


Cursus muziek op schoot weer van start

22 augustus 2017

Muziekdocente Karlijn Scheepers gaat binnenkort weer van start met haar cursus 'Muziek op schoot' - peutermuziek.
Lees meer


Open Doe Dag - Brede School West

22 augustus 2017

In samenwerking met basisscholen de Oranje Nassau en de Distelvlinder, Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en Kunst Educatie Culemborg heeft SKPC een open middag op zaterdagmiddag 2 september a.s. van 13.00 - 15.30 uur. Deze 'Doe-middag' vindt plaats op de Brede School West aan de Zijderupsvlinderlaan 2. Op deze locatie zijn BSO Ratjetoe en peuterspeelzaal Hutje Mutje van SKPC gevestigd.
Lees meer


Gastouders gezocht!

15 augustus 2017

Het aantal ouders dat kiest voor flexibele en kleinschalige gastouderopvang neemt snel toe. Om aan al die vraag te kunnen voldoen is SKPC dan ook dringend op zoek naar enthousiaste gastouders, voor de opvang van kinderen van 0 – 12 jaar aan huis in Culemborg en nabije omgeving.

Lees meer


Medewerkers tevreden over SKPC

23 juni 2017

Onlangs zijn alle medewerkers van SKPC digitaal benaderd met het verzoek deel te nemen aan het medewerkertevredenheidsonderzoek (MTO). Dit heeft een zeer hoge respons opgeleverd: 81% van de medewerkers hebben de vragenlijst ingevuld. Als gemiddeld rapportcijfer ontvangt SKPC een mooie 7,8 van haar medewerkers!
Lees meer


SKPC opent nieuwe BSO Pardoes

23 juni 2017


Lees meer


Jaarbericht 2016

4 mei 2017


Lees meer


Medewerkers in het nieuw

30 maart 2017


Lees meer


Eerste certificaten TOLK overhandigd

14 maart 2017


Lees meer


Poppen aan de praat

21 februari 2017


Lees meer


Alle BSO medewerkers geschoold!

3 februari 2017


Lees meer


Pilot kapperservice kinderdagverblijf

31 januari 2017

Vanaf half januari is SKPC gestart met een pilot kapper service op kinderdagverblijf Kiekeboe in kindercentrum Pompidoe.
Lees meer


Verruiming openingstijden VSO en vakantieopvang

17 januari 2017

Vanaf 1 februari 2017 biedt SKPC wij ruimere openingstijden voor de voorschoolse opvang (VSO) en voor de vakantieopvang.
Lees meer