Gastouderopvang

Naast de flexibele groepen op het kinderdagverblijf heeft de SKPC nog meer flexibiliteit in huis door het aanbieden van gastouderopvang. Opvang in kleine groepjes bij een gastouder thuis is op wisselende tijden mogelijk.        

Wilt u meer informatie over de plaatsingsmogelijkheden bij een gastouder? Neemt u dan contact op met bemiddelingsmede-werkster:

Terry Ponsen

0345 – 51 74 77
.

 

 

Gastouderopvang

Opvang volledig afgestemd op uw wensen!
Wilt u opvang bij u thuis of bij de gastouder? Heeft u bijvoorbeeld ook opvang in het weekend nodig? Dan is gastouderopvang zeer geschikt. Bij deze opvangvorm bent u niet gebonden aan openingstijden. Samen met de gastouder bespreekt u de gewenste dag/dagen en tijden. Zeer flexibel dus!

Onze gastouders
Wij hebben veel en direct contact met onze gastouders. Niet voor niets zijn de meeste gastouders al heel lang in dienst bij ons. Daar zijn we trots op! Ook onze gastouders zijn allemaal gediplomeerd. Wij selecteren hen op kwaliteit en controleren de woning op veiligheid en hygiene voordat de opvang start.

Pedagogische werkplannen 
In het dagelijks handelen en gedrag van gastouders is het pedagogisch beleidsplan van de SKPC leidend. Als uitwerking van dit beleidsplan heeft iedere gastouder een pedagogisch werkplan opgesteld, dat te vinden is in de gastoudermap. 

Landelijk register
Elke gastouder heeft een registratienummer van het Landelijk Register Kinderopvang. U kunt dit vinden op hun website www.landelijkregisterkinderopvang.nl, op uw factuur van de SKPC of opvragen bij het gastouderbureau.  

Inspectierapporten
Inspectierapporten van de GGD liggen ter inzage op het gastouderbureau en zijn te vinden op de website:

Informatie
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau via e-mail: of telefonisch via 0345 - 517477.
Bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau is:  Terry Ponsen.

Tevens vindt u belangrijke informatie in: