Buitenschoolse opvang

Onder buitenschoolse opvang verstaat SKPC voorschoolse (VSO), naschoolse (NSO) en vakantieopvang. Ook ondersteunt SKPC, in opdracht van de directies de tussenschoolse (TSO) opvang op een aantal basisscholen.

Wilt u meer informatie over de plaatsingsmogelijkheden op de buitenschoolse opvang? Neemt u dan contact op met plaatsingsconsulente:

 

Jacqueline Guiting

0345 – 51 74 77
.

 

 

Buitenschoolse opvang

Een feestje!
De buitenschoolse opvang (BSO) is een feestje. Dat proberen we er in ieder geval van te maken! Na school eten en drinken we gezellig samen iets en kan uw kind rustig vertellen over wat het op school beleefd heeft. Na dit rustmoment kan uw kind meedoen aan één van de vele activiteiten die we aanbieden. Of het nu gaat om een sportactiviteit, kookworkshop, schilderen, de natuur in: bij SKPC hoeft uw kind zich nooit te vervelen!  

En ook even niets…
Het is belangrijk dat uw kind doet waar het zelf zin in heeft. Heeft het meer zin in ‘even niets doen’  of lekker chillen met vrienden of vriendinnen? Prima, lekker doen! De BSO moet namelijk een leuke plek zijn na school, waar uw kind met veel plezier naartoe gaat!  

Afgestemd op de behoeften van het kind
Onze BSO’s zijn er voor 4-7 jarigen en voor 8-12 jarigen. Willen de jongere kinderen vaak nog lekker op de locatie spelen, de oudere kinderen zoeken meer zelfstandigheid en uitdaging. Door de groepen op deze wijze in te delen bieden we een gericht aanbod voor de diverse leeftijden. Als een locatie slechts één groep BSO biedt, dan zitten de kinderen bij elkaar. Maar ook dan bieden we activiteiten aan voor de verschillende leeftijden.

Meer informatie: informatie en werkwijze buitenschoolse opvang