100 % Maatwerk

Vaste opvang of flexibele opvang? 
Kinderopvang is maatwerk. Niet alleen door de persoonlijke en individuele benadering naar kinderen en ouders, maar ook door samen met u te kijken naar de prettigste en voordeligste oplossing. Heeft u opvang nodig op vaste dagen of flexibel? Wilt u uw baby bijvoorbeeld het eerste jaar door een gastouder laten verzorgen en daarna door laten stromen naar een kinderdagverblijf in Culemborg? Of heeft u alleen opvang nodig in vakanties? 

Opvang op maat  
SKPC biedt altijd een passend aanbod. Bespreek uw wensen en behoeften met één van onze plaatsingsconsulenten. Zij bekijken de mogelijkheden en berekenen voor u het voordeligste contract. Wij bieden u opvang op maat!  
Zie ook klantwijzer 2017.

Contactgegevens plaatsingsconsulenten:

Eerst een kijkje nemen?
Wilt u eerst sfeer proeven op de locatie waar uw kind evt. opgevangen wordt? Dat is natuurlijk mogelijk! Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers laten u en uw kind graag alles zien. Voor een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met de betreffende locatie of het formulier aanvraag rondleiding invullen. Een medewerker van de betreffende locatie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op, voor het maken van een afspraak.